www.tejpor.hu - Buda Family Kft. - Logo
Navigáció
 
Ajánlatunk pékeknek,,
sütőüzemeknek!
Fagylalt, jégkrém
készítőknek.
Csokoládé, kakaós
bevonómassza készítőknek!.
Ostya, fagylalt tölcsér készítőknek!
 
 
tejsavófehérje - wpc35 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 WPI - wheyprotein tejsavófehérje isolatum tejsavófehérje termékek nagykereskedelmi áron

Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet

Termékeink minőségét
a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft
és a WESSLING HUNGARY Kft igazolja.

Wessling Hungary Kft.

armor logotermékeink 2009-től

TEJPOROK
Porlasztva szárított tejpor
Jellemzők
Alkalmazás
Sovány tejpor Sztenderd tejpor Mindegyik élelmiszeripari terület
Teljes tejpor Sztenderd vagy instant tejpor
LEF 100 Kifejezetten tejsavas erjesztésre készült tejpor Tejtermékek
Choc'armor™
Jellemzők
Alkalmazás
Choc’ armor 26 Hengerszárítot tejpor Csokoládé
Choc’ armor MP Hengerszárított tejipari készítmény
TEJ HELYETTESÍTŐK
Lactarmor
Jellemzők
Alkalmazás
Lactarmor 260 Laktózmentes savó Mindegyik élelmiszeripari terület
Tej permeátum Soványtej ultraszűréséből
Lactarmor G
Jellemzők
Alkalmazás
Lactamor G 8/10 BUTY Élelmiszer készítmények
Tejzsír alapú funkcionális tejipari összetevők
Mindegyik élelmiszeripari terület
Lactamor G 26/10 BUTY
Lactamor G 8/10 PA Élelmiszer készítmények
Növényi olaj (pálma) alapú funkcionális tejipari összetevők
Lactamor G 26/10 PA
Lactamor G 26/10 EB PA
Lactamor G 50/10 PA
Lactamor G 26/10 CP Élelmiszer készítmények
Növényi olaj (kopra) alapú funkcionális tejipari összetevők
Lactamor G 26/12 EB CP
Lactamor G
Lait 26 CP
Lait 50 CP
Lactarmor MP
Jellemzők
Alkalmazás
Lactamor MP 0/20 -0/30 Gazdaságos soványtej helyettesítők Mindegyik élelmiszeripari terület
LAKTÓZ ÉS SAVÓ BIOTERMÉKEK
Lactarmor DM
Jellemzők
Alkalmazás
Lactarmor DM 90 Demineralizált savó 90% Csecsemő táplálás
Laktóz
Jellemzők
Alkalmazás
Élelmiszer tisztaságú laktóz 60- 100- 150 mesh
(membránszűrő mérete)
Mindegyik élelmiszeripari terület. Csecsemő táplálás.
Savó melléktermékek
Jellemzők
Alkalmazás
Savó permeátumok Tej helyettesítők Mindegyik élelmiszeripari terület
Demineralizált savó permeátumok
KAZEINÁTOK
Porlasztva szárított kaz.
Jellemzők
Alkalmazás
Nátrium kazeinát Viszkozitás - Emulgeálás Keverékek, Hús
Sodo calcique kazeinát Viszkozitás – Ásványi anyagok beállítása Készétel
Kalcium kazeinát Tápérték – Ásványi anyagok beállítása Tejipari termékek
Kálium kazeinát Ásványi anyagok beállítása Dietetika
Magnézium kazeinát
Kapa
Jellemzők
Alkalmazás
Kapa 1000 Közepes viszkozitás Keverékek
Készétel
Tejtermékek
Kapa 2000 Nagy viszkozitás
Protilight
Jellemzők
Alkalmazás
Protilight Instant mikroszemcsés kalcium kazeinát Dietetika
Protilight IP2, IP4 Instant mikroszemcsés kalcium kazeinát lecitinnel
Protilight  IP3 Instant mikroszemcsés kalcium kazeinát, lecitin mentes
TEJFEHÉRJÉK
Protarmor
Jellemzők
Alkalmazás
Protarmor 80-750-800 Savófehérje koncentrátum Dietetika
Protarmor 800Li-82 SBLi Instant savófehérje koncentrátum
Savó izolátum 90
(standard és instant)
Savófehérje izolátum
Oragel
Jellemzők
Alkalmazás
Oragel 709 –DC 109 IB Gélképzés – Állomány kialakítás Keverékek
Készétel
Tejtermékek
Sajt
Oragel HG80–DY 101 XP Erős gél
Proticurd
Jellemzők
Alkalmazás
Proticurd 82-60 Nagy sajtkihozatal Állomány kialakítás – sztenderdizálás Tejtermékek
Foamarmor
Jellemzők
Alkalmazás
Foamarmor 805 G+ Habosító tejfehérjék Sütőipar, tésztagyártás, édesipar
Foamarmor 606
ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS BIO KOMPONENSEK
Tej ásványi anyagai
Jellemzők
Alkalmazás
Vitalarmor Ca
Vitalarmor Ca30
Természetes tej ásványi anyagok – Finomított vagy
a milliméter ezredrészére porlasztva
Tejtermékek
Dietetika
Lactosalt Optitaste Tej ásványi anyagainak koncentrátumai csökkentik
a nátrium tartalmat és javítják a termék ízét
Mindegyik élelmiszeripari terület
Vitalarmor
Jellemzők
Alkalmazás
VitalarmorH 801 LB Savófehérje hidrolizátumok Dietetika
Vitalarmor 900 Kazein hidrolizátumok
Vitalarmor 950 Kazein peptidek
kis molekula tömeg
Vitalarmor LP 1431 Laktoperoxidáz
(anti-bakteriális)
Tejtermékek
Lactoferrin Tiszta laktoferrin

 

Alkalmazási területek

1. Tejipari alapanyagok a sport táplálkozás, étrendkiegészítés számára
2. Tejipari alapanyagok a Csokoládé- és Édesipar számára
3. Tejipari alapanyagok a Sajtgyártás számára
4. Tejipari alapanyagok a Tészta- és Sütőipar számára
5. Tejipari alapanyagok Húsipar és Halkészítményekhez
6. Tejipari alapanyagok Friss Tejtermékekhez

 

armor for nutrition industry

Csecsemő táplálkozás

Foszfor-kazeinát Fehérjedúsítás Porlasztva szárított kazeinát Magas tápérték
Hőstabil fehérjék
Protilight
IP2 – IP3 – IP4
Fehérjedúsítás „Instant” kalcium-kazeinátok Magas tápérték
Könnyű oldhatóság
Protarmor 80 Fehérjedúsítás Savas savófehérjék Kiegyensúlyozott aminosav-tartalom GMP nélkül,
Magas fehérje pontszám – Texturáló tulajdonságok
Lactarmor
DM 90
Savódúsítás Demineralizált savó Alacsony mineralizáció és magas tápértékű savófehérje-bevitel
Vitalarmor
H 801 LB
Magas emészthetőségű fehérjék Savófehérje-hidrolizátum Hozzájárul az allergia csökkentéséhez és segíti az emésztést
Laktóz Szénhidrátdúsítás Élelmiszer tisztaságú laktóz Energia
Fogyasztó- és sportélelmiszerek

Kalcium-, foszfor- és magnézium-kazeinát Fehérjedúsítás Porlasztva szárított kazeinátok Magas tápérték
Hőstabil fehérjék
Protilight
IP2 – IP3 – IP4
Fehérjedúsítás „Instant” kalcium-kazeinátok Magas tápérték
Könnyű oldhatóság
IP3 lecitin nélkül
Protarmor 80, 82 SB LI Fehérjedúsítás Savas savófehérjék Magas tápérték
LI – instant tulajdonság
Protarmor
750, 800, 800 LI
Fehérjedúsítás Sajtsavófehérjék
Isolat Whey Instant 90
(Instant savó izolátum 90)
Fehérjedúsítás Savófehérje-izolátum Jó tápérték
Könnyű oldhatóság
Vitalarmor Ca Ásványbevitel, egyensúlyi Ca/P arány Tejben található ásványi anyagok Természetes kalcium- és foszforforrás
Lactosalt Optitaste™ Nátriumcsökkentés és ízfokozás Tejben található ásványianyag-koncentrátum Sóhelyettesítő, mely a hagyományosan használt sónál négyszer kevesebb nátriumot tartalmaz
Aromakibocsátás
Vitalarmor
H801 LB
Magas emészthetőségű fehérje Savófehérje-hidrolizátum Hozzájárul az allergia csökkentéséhez és segíti az emésztést
Kórházi táplálkozás

Kalcium-, foszfor- és magnézium-kazeinát Fehérjedúsítás UHT termékek esetén (sterilizált) Porlasztva szárított kazeinátok Magas tápérték – Ásványianyag-kiegészítés
Hőstabil fehérjék
Protarmor
80, 800
Savófehérjék Kiegyensúlyozza az aminosavak mennyiségét
Protilight
IP2-IP3- IP4
Fehérjedúsítás porlasztott termékeknél „Instant” kalcium-kazeinátok Jó tápérték
Könnyű oldhatóság
Protarmor
82 SBLI
Savas savófehérjék

 

Armor - Dairy ingredients for Chocolate and Confectionery industry

Csokoládétáblákhoz és bevonatokhoz

Choc’armor 26 Hengerszárított tejpor Különleges karamellizált íz,
Szabad zsír/teljes zsír >65%
Choc’armor MP Hengerszárított készítmény Karamellizált íz
Teljes tejpor Szenderd vagy „instant” tejpor Tejes és krémes íz
Sovány tejpor Sztenderd tejpor Tejes íz
Lactarmor
MP 0/30
Gazdaságos soványtej-helyettesítő Sovány tejpor helyettesítő
Lactarmor
G 26/10 BUTY
Vajzsír alapú funkcionális tejipari összetevő 100% tejterméktartalom
Teljes tejpor helyettesítő
Tejes íz
Laktóz 60-100-150 mesh (membránszűrő méret) Édesség beállítása
Demineralizált permeátum Tejpótló Laktóz- és savószármazék-helyettesítő
Töltelékekhez

Lactarmor
G 26/10 PA
Növényi zsír alapú funkcionális tejipari összetevő (pálmaolaj) Finomított és transzzsírsavaktól mentes pálmaolaj
Krémességet és tejes ízt biztosít
Keverékekhez

Lactarmor
G 45/10 CP
Növényi zsír alapú funkcionális tejipari összetevő (kopraolaj) Finomított és transzzsírsavaktól mentes kopraolaj
Édesipari felhasználáshoz

Foamarmor 805 G+ Foamarmor 606 Habképző tejfehérjék Levegősített édesipari készítményekben (habcsókokban, nugátokban stb.) a habosodást segítő adalék a tojásfehérje helyettesítését tesz lehetővé
Laktóz 60-100-150 mesh (membránszűrő méret) Ízanyag
Édesség beállítása
Teljes tejpor Szenderd vagy „instant” tejpor Tejes és krémes íz
Sovány tejpor Sztenderd tejporok Tejes íz
Oragel HG 80 Gélképzés – texturálás, állománykialakítás
Erős gélképző
Szinerézis elleni és gélképző tulajdonságok

Ízfokozás

Lactosalt Optitaste™ Tejben található ásványi anyagok koncentrált formában, nátriumcsökkentés és ízfokozás Sóhelyettesítő, mely a hagyományosan használt sónál négyszer kevesebb nátriumot tartalmazAromakibocsátás

 

Armor - Dairy ingredients for cheese industry

Sajtok (friss, lágy és kemény) - Sajtkülönlegességek

Oragel 709
Oragel DC 109 IB
Tejfehérjék
Gélképzés – texturálás, állománykialakítás
Texturáló anyag
Savas körülmények között is használható: túró texturálás
Jól alkalmazható zsírszegény sajtoknál
Oragel HG 80
Oragel DY 101 XP
Tejfehérjék,
Erős gél
Vízmegtartáshoz, szinerézis megakadályozására.
Tejben használható
Jól alkalmazható zsírszegény sajtoknál
Proticurd 60 HC Magas sajthozam – texturálás – standardizálás Tej dúsítására és standardizálására.
Sajthozam növelésére
LEF 100 Sovány tejpor magas mikrobiológiai/bakteriológiai minőséggel Magas higiéniai/bakteriológiai minőségű alapanyag tejsavas fermentumok termeléséhez
Vitalarmor Ca Vitalarmor Ca M10 Vitalarmor Ca 30 Vitalarmor Ca M10 Természetes, tejben található ásványi anyagok Természetes kalcium- és foszforforrás
Sajtanalógok – Feldolgozott sajtok

Sovány tejpor Sovány tejpor Tejes íz
Nátrium, Kálcium, Na/Ca kazeinátok Viszkozitás – Emulgeálás
Tápérték-fokozás – ásványianyag-kiegészítés
Texturáló, állományjavító anyagok: gélképzés, emulgeálás
Proticurd 60 HC Tejfehérje-koncentrátum
Magas texturáló képesség
Tej dúsítására és standardizálására.
Sajthozam növelésére
Taste enhancement - Sodium reduction

Lactosalt Optitaste™ Tejben található ásványi anyagok koncentrált formában, nátriumcsökkentés és ízfokozás Sóhelyettesítő, mely a hagyományosan használt sónál négyszer kevesebb nátriumot tartalmaz.
Aromakibocsátás

 

Armor - Dairy ingredients for Pastry and Bakery industry

Tészta és sütőipar

Teljes tejpor
Sovány tejpor
Porlasztva szárított tejpor
Sztenderd vagy „instant” tejporok
Tejes és krémes íz
Tejes íz
Lactarmor
G 8/10 BUTY
Lactarmor
G 26/10 BUTY
Vajzsír alapú funkcionális tejipari összetevők Gazdaságos tejporhelyettesítő
Tejes és krémes íz
Lactarmor G 8/10 PA
Lactarmor
G 26/10 PA
Lactarmor
G 26 EB PA
Lactarmor
G 26/10 CP
Lactarmor
G 26/12 EB CP
Növényi zsír alapú funkcionális tejipari összetevők (pálmaolaj, kopraolaj) Gazdaságos sovány vagy teljes tejpor helyettesítők tésztakrémekhez, sodókhoz, és briósokhoz.
Lactarmor
MP 0/20 - 0/30
Sovány tejpor helyettesítők Sovány tejpor helyettesítők
Protilight
Protilight IP3
Instant kalcium kazeinát Fényesítőszer
Foamarmor 805 G+
Foamarmor 606
Habosító tejfehérjék Tojásfehérje-helyettesítő, habfokozó
Habstabilizálás
Oragel HG 80
Oragel DY 101 XP
Savófehérje-koncentrátumok Gélképzés- texturálás
Erős gélképző tulajdonságok
Laktóz 60-100-150 mesh (membránszűrő méret) Édesség beállítása
Vitalarmor Ca
Vitalarmor Ca M10
Vitalarmor Ca30
Vitalarmor Ca M30
Természetes, tejben található ásványi anyagok, finomított vagy mikronizált porok Természetes kalcium- és foszforforrás
Savópermeátumok
Demineralizált savópermeátumok
Tejpótlók Gazdaságos laktóz- és savószármazék-helyettesítő
Ízfokozás - Nátriumcsökkentés

Lactosalt Optitaste™ Tejben található ásványi anyagok koncentrált formában
Nátriumcsökkentés és ízfokozás
Sóhelyettesítő, mely a hagyományosan használt sónál négyszer kevesebb nátriumot tartalmaz
Aromakibocsátás

 

Armor - Diary ingredients for Meat and Fish industry

Húsipar – Emulziók – Injektáló- és töltőanyagok

Kapa Kazeinátok
(Kapa Caseinates)
Kontrollált viszkozitású kazeinát Texturálóanyag: emulgeáló, kötőanyag
Közepes és magas viszkozitás adalékanyag nélkül
Oragel HG 80
Oragel DY 101 XP
Savófehérje-koncentrátumok Texturálóanyagok: gélképzés, szinerézis elleni szer, emulgeálószer
Laktóz Élelmiszer tisztaságú laktóz Fermentálható cukrok
Öntetek – Potage-ok (sűrű levesek) - Készételek

Lactarmor G 8/10PA
Lactarmor
G 26/10PA
Lactarmor
G 26 EBPA
Lactarmor
G 26/10CP
Lactarmor
G 26/12EBCP
Növényi zsír alapú funkcionális tejipari összetevők Sovány vagy teljes tejpor helyettesítők
Finomított növényi zsírral és szabad transzzsírsavakkal
Lactarmor
G 8/10 BUTY Lactarmor
G 26/10 BUTY
Vajzsír alapú funkcionális tejipari összetevők Sovány vagy teljes tejpor helyettesítők
Lactarmor G 45 CP Lactarmor G 50 CP Zsírral töltött savópor Tejszínhelyettesítők fehér szószokban
Finomított kopraolajjal és szabad transzzsírsavakkal
Kapa Kazeinátok
(Kapa Caseinates)
Kontrollált viszkozitású kazeinát Texturálóanyag: emulgeáló, kötőanyag
Közepes és magas viszkozitás adalékanyag nélkül
Oragel HG 80
Oragel DY 101 XP
Savófehérje-koncentrátumok Texturálóanyagok: gélképzés, szinerézis elleni szer
Vegetáriánus termékek – Tenger gyümölcsei

Oragel HG 80
Oragel DY 101 XP
Savófehérje-koncentrátumok Texturálóanyagok: gélképzés, szinerézis elleni szer, emulgeálószer
Kapa kazeinátok
(Kapa Caseinates)
Kontrollált viszkozitású kazeinát Texturálóanyag: emulgeáló, kötőanyag
Ízfokozás - Nátriumcsökkentés

Lactosalt Optitaste™ Tejben található ásványi anyagok koncentrált formában, nátriumcsökkentés és ízfokozás Sóhelyettesítő, mely a hagyományosan használt sónál négyszer kevesebb nátriumot tartalmaz
Aromakibocsátás

 

Armor - Dairy ingredients for Fresh dairy food industry

Joghurtok – Különleges tejtermékek

Oragel DY 101 XP Oragel HG 80 Savófehérje-koncentrátumok Texturálóanyagok erős szinerézis elleni tulajdonságokkal
Fényes, krémes textúra
Na/Ca caseinate Porlasztva szárított kazeinát Texturálóanyag
Kapa 2000 Kontrollált viszkozitású kazeinát Magas viszkozitású texturálóanyag
Proticurd 60 HC Tejfehérje-koncentrátum Sovány tejpor helyettesítő
Sovány tejpor Porlasztva szárított sovány tejpor Tejes íz
Vitalarmor 900, 950 Kazeinhidrolizátumok Fermentáció-erősítők
Lactarmor MP 0/30 Soványtej-helyettesítő Sovány tejpor helyettesítő
Tejes desszertek – Edes tészták – Tejhabok

Teljes tejpor Porlasztva szárított tejpor Tejes és krémes íz
Sovány tejpor Porlasztva szárított sovány tejpor Tejes íz
Laktóz Élelmiszer tisztaságú laktóz Édesség beállításához
Lactarmor Tejpótló termékcsalád Tejporhelyettesítők
Lait 26 CP Növényi zsír alapú funkcionális tejipari összetevők Teljes tejpor helyettesítő
Foamarmor 805 G+ Foamarmor 606 Tejfehérjék Habképződés fokozása savas körülmények között
Habstabilizálás
Vitalarmor Ca Tejben található ásványi anyagok Természetes kalcium- és foszforforrás
Oragel Savófehérje-koncentrátumok Texturáló, állományjavító anyagok: gélképzés, szinerézis elleni szer, emulgeálás
Nátrium kazeinát Porlasztva szárított kazeinátok Habképző szer
Deminarizált permeátum Demineralizált savópermeátum Tejes íz,
Laktóz- és savószármazék-helyettesítő
Tejes italok – Erjesztett italok

Lactarmor G Tejpótló termékcsalád Tejes és krémes íz
Lait 26 CP Növényi zsír alapú ételkészítmény Teljes tejpor helyettesítő
Lactarmor MP 0/20 Lactarmor MP 0/30 Soványtej-helyettesítő Sovány tejpor helyettesítő
Teljes tejpor
Sovány tejpor
Porlasztva szárított tejpor Tejes íz – textúra
Vitalarmor Ca Tejben található ásványi anyagok Természetes kalcium- és foszforforrás
Magyar verzió - Hungarian version English version - Angol verzió